Telefon

604 259 094

E-mail

neradova@seznam.cz

Otevírací doba

dle objednávek

Potýkáte se s fyzickými či psychickými zdravotními problémy od bolesti kloubů, únavy, přes chronické záněty, astma, nadváhu, ekzém až po nadměrný stres a jiné potíže, které Vás eliminují v každodenním životě? Vydejte se i Vy cestou řízené detoxikace organismu a dopřejte svému tělu zdraví a vitalitu.

Přípravky Joalis jsou předmětem mnohaletého výzkumu a svým zpracováním jsou nositelem ojedinělého technologického vývoje. Komplexní přístup k řešení zdravotních obtíží zaujímá v poradně aplikovaná METODA C.I.C. – kontrolovaná vnitřní detoxikace.

Detoxikační medicína je metodou, která je určena dětem i dospělým a nabízí na cestě k uzdravení možnost cílit na příčiny zdravotních potíží. Působí významně i v oblasti prevence vzniku různých onemocnění, včetně těch akutních, se kterými se náš organismus potýká během celého roku.

Identifikace zátěže organismu je umožněna pomocí přístroje SALVIA, který komunikuje se speciálním softwarem EAM set, vytvořeným přímo pro tuto unikátní metodu. V PC programu jsou nahrány informační složky na bázi hologramu, týkající se virtuální anatomie a toxinů.

Vyjímečnost detoxikace je dána tím, že nejen eliminuje nežádoucí projevy, ale umožňuje odstranit příčinu zdravotních obtíží.